magyar   |   romana   |   english
hasznos információk

Cégünk több, mint tíz éves múltra tekint vissza. Az évek során közvetített ingatlanok, a velük járó kisebb-nagyobb gondok, a tulajdonosokkal illetve vásárlókkal való emberi kapcsolatok kialakulása, mind mind megerősítették és tapasztaltabbá tették csapatunkat.

Bizalommal fordulhat hozzánk, akár eladni, akár vásárolni szeretne. De szívesen válaszolunk olyan kérdésekre is, amelyek felmerülhetnek egy ingatlan értékesítése kapcsán, még akkor is, ha a közvetítés nem feltétlenül általunk történik.

Célunk, hogy ügyfeleink a lehető legjobban meg legyenek elégedve munkákkal. Munkánk alappillérei a nyitottság és az őszinteség.

Akik az elmúlt hat év során bennünket választottak: Colliers Romania, Unicredit Bank Románia, Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa, Heineken Romania, AREX FM Románia, BetCafeArena, Richter Gedeon Románia, Harbau Kft., Immo Invest Kft, Immo Management Kft, D&K Sattelite, OTP Bank Románia, Transilvania Bank Románia, Paris Caffe, London Shop Kft, Petry, Hylago Consulting stb...