magyar   |   romana   |   english
informatii utile

Firma noastra are deja un trecut de peste zece ani in intermedierea de imobile. De-a lungul anilor echipa a capatat o experienta vasta multumita problemelor legate de imobilele intermediate, dar si multumita a relatiilor omenesti care s-au dezvoltat in acest timp.

Va puteti baza pe noi cu incredere indiferent daca doriti sa vindeti sau sa cumparati pe piata imobiliara. Va ajutam cu ceea mai mare placere cu informatiile necesare chiar daca intermedierea vreunui imobil nu se va realiza prin agentia noastra.

Telul nostru este de a face clientii nostrii cat mai multumiti. Baza succesului nostru este increderea si onestitatea fata de clienti.

 

Cei care ne-au ales de-a lungul anilor: Colliers Romania,Unicredit Bank Ramania, Consulatul Ungariei in Miercurea Ciuc, AREX FM Romania, Heineken Romania, BetCafeArena, Richter Gedeon Romania, Harbau Srl, Immo Invest Srl, Immo Management Srl, D&K Sattelite, OTP Bank Romania, Banca Transilvania Romania, Paris Caffe, London Shop Kft, Petry, Hylago Consulting stb...